Egészségbiztosítás

Magas színvonalú egészségügyi ellátás sorban állás nélkül.

Szeretné megspórolni az időpontkéréseket és a vizsgálatok megszervezését? Aggasztja egy esetleges váratlan nagyobb egészségügyi kiadás?

A szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás leveszi a vállunkról azt a terhet, amit a magyar egészségügy jól ismert problémái jelentenek. Nincs sorban állás, időpontokért telefonálgatás – a biztosító elvégzi a „piszkos munkát”.  Így Ön vagy családtagjai, munkatársai már csak a gyógyulásra tudjanak koncentrálni. 

Az egészségbiztosítás esetén a biztosító egy meghatározott havidíj ellenében megszervezi és átvállalja a vizsgálatok, kezelések költségeit egy esetlegesen fellépő egészségügyi probléma vagy megelőző, éves szűrési igény esetén. Legyen az egy menedzserszűrés, CT- vagy MRI-felvétel. Nem tévesztendő össze a kockázati életbiztosítás mellé kiegészítésként köthető egészségbiztosítási fedezettel, mely az ügyfélnek térít meghatározott összeget az adott egészségügyi esemény bekövetkezése esetén. Ezzel szemben a szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás a vizsgálatok, szűrések tényleges költségét téríti a szolgáltatónak, Önnek csak a havidíj befizetésével kell foglalkoznia, így nem terhelik egyszeri nagyobb kiadások. 

Használja ki Ön is:

  • a magán egészségügyi ellátórendszer előnyeit: korszerű, felszerelt, tiszta környezet, nagy tudású szakemberek;
  • a gyorsaságot és kényelmet: az időpontfoglalást a biztosító intézi, így nincs telefonálgatás és várakozás;
  • az azonnali segítséget: egy éjjel-nappal hívható számon bármikor választ kaphatunk egy váratlan egészségügyi helyzet esetén.